El grup municipal PSC a Girona ha escollit per tercer cop Sílvia Paneque com a primera secretària. El novè congrés de l'agrupació de Girona es va haver de celebrar de forma telemàtica a causa de les restriccions per prevenir la covid-19. L'informe de gestió de l'executiva també va aprovar-se amb tots els vots a favor.

Paneque va agrair la confiança als militants, així com el reconeixement de la feina feta. La primera secretària va recordar el creixement de l'agrupació tant en candidatures a les passades eleccions municipals com en suport ciutadà en aquestes mateixes eleccions i va situar el següent objectiu a aconseguir l'alcaldia de Girona. «En múltiples municipis el PSC ara té projectes sòlids, amb experiència i amb capacitat per aspirar a tot a les pròximes eleccions municipals», va afirmar Paneque durant el seu discurs.

«Hem sabut resistir les dificultats i l'últim resultat electoral ens exigeix entendre que és el moment, des d'ara mateix, de voler guanyar l'alcaldia de Girona», va assegurar.

La primera secretària dels socialistes gironins també va referir-se a la necessitat de guanyar les properes eleccions catalanes, previstes per al mes de febrer. «Enfront de la divisió a la societat i el desgovern al capdavant de Catalunya», Paneque va reivindicar el paper del candidat català, Miquel Iceta, com a polític «immune a la demagògia i que no s'ha arronsat mai davant el pensament únic que han volgut imposar els independentistes».