L'Ajuntament de Molló. Es tracta d'un pas situat a 1.513 metres d'altitud que uneix les comarques del Ripollès i el Vallespir (Catalunya Nord). És molt freqüentat per grups de motoristes i per turismes que opten per una ruta alternativa d'accés a Catalunya des de França.

Al cim, a la banda del Vallespir, hi ha una casa amb servei de bar i entrepans i un aparcament. Ara, després de setmanes de treball, l'espai compta amb una imatge renovada. L'Ajuntament ha pavimentat l'entorn de la casa amb asfalt i ha senyalitzat les zones d'aparcament, on han pogut fer una trentena de places. Amb la instal·lació de bancs i taules noves, han ampliat capacitat. A més, han instal·lat papereres. També han col·locat una tanca perimetral per no permetre l'accés amb vehicle fora dels límits de la carretera i els aparcaments, fet que es produïa sovint.

D'altra banda, han definit els sis passos de senderista previstos en l'itinerari de la cursa de la Molló Trail, que discorre en gran part per territori del parc natural.

A més, han redactat els textos i dissenyat dues cartelleres en català. La primera és sobre els valors naturals del parc, i la segona sobre els valors culturals (la retirada i la frontera).

Aquestes cartelleres s'han instal·lat a la zona del pas coll d'Ares, amb l'objectiu d'ajudar el visitant a entendre el patrimoni natural i cultural d'aquest punt i de disposar dels materials de les cartelleres en castellà, anglès i francès. Han traduït els materials i a partir d'un enllaç de codi QR, els materials són consultables i descarregables en línia.

Les obres han tingut un cost de 41.000 euros, que han estat finançats per l'Ajuntament de Molló i pel Parc Natural de les capçaleres del Ter i del Freser a través de Territori i Sostenibilitat.