Els Mossos d'Esquadra han detingut a Girona els dos presumptes atracadors d'una benzinera a Banyoles. Com va avançar Diari de Girona, encaputxats van atracar i amenaçar amb un tornavís l'empleat de l'establiment i van robar diners de la caixa.

Els dos arrestats també estan investigats pel robatori del vehicle que van utilitzar per arribar a la benzinera. Un cotxe que la policia ha pogut recuperar. Un dels detinguts va ingressar a presó perquè comptava amb una ordre judicial pendent. Els detinguts són dos homes, de 28 i 44 anys, de nacionalitat espanyola, veïns de Figueres i Sant Feliu de Llobregat, a qui s'acusa de ser els presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació, i un delicte de furt d'ús de vehicle.

Els fets es remunten pels volts de dos quarts de set del vespre del dilluns 16 de novembre, quan els Mossos d'Esquadra de la comissaria de districte de Banyoles van tenir coneixement que s'havia produït un robatori violent en una benzinera de la localitat, situada al carrer Llibertat. Dos homes van assaltar el treballador de l'establiment i el van amenaçar amb un tornavís per aconseguir la recaptació de la caixa enregistradora. Seguidament van fugir amb un turisme que havien aparcat a l'exterior.

Arran dels fets, i gràcies a la col·laboració ciutadana, la Unitat d'Investigació de Girona, amb l'estreta col·laboració de la comissaria de Banyoles, va treballar per identificar qui eren els lladres.

Cotxe robat a Girona

Durant les indagacions, els investigadors va comprovar que el vehicle utilitzat constava com a sostret al carrer Carles Rahola de la ciutat de Girona el 15 de novembre, el dia abans del robatori violent. Els Mossos van poder recuperar el cotxe dos dies després del robatori a Girona. El dia 18 de novembre la investigació va donar els seus fruits. Els dos presumptes lladres van ser localitzats a Girona i van ser detinguts per la seva presumpta relació amb el robatori del vehicle i de la benzinera.

Els detinguts, a qui els consten nombrosos antecedents, van passar el dia 20 de novembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, qui en va decretar l'ingrés a presó per un d'ells, i la llibertat amb càrrecs per l'altre dels detinguts.