Els Mossos d'Esquadra van detenir un home com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació en una perfumaria d'Olot.

Els fets van tenir lloc el passat 14 de desembre al voltant de les 7 de la tarda, quan un home va entrar a la perfumeria i va agafar un dels perfums d'una estanteria. La treballadora de l'establiment, que ja coneixia a l'home de furts anteriors, va intentar agafar el producte per tal que no se l'emportés, i es va produir un forcejament entre la treballadora i l'home. Finalment, l'home va aconseguir estirar el perfum, provocant lesions a braç de la dona, i va fugir.

La responsable de la botiga va denunciar els fets a la policia autonòmica, que va iniciar la recerca per localitzar l'autor. Finalment, el dia 17 de desembre es va detenir l'home quan aquest es va presentar a comissaria.

El detingut, un home de 20 anys amb nombrosos antecedents, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Olot, el qual va decretar el seu ingrés a presó.