El diputat Jean Castel tornarà a encapçalar la candidatura de Ciutadans al Parlament per Girona el proper 14-F, acompanyat dels també diputats autonòmics Héctor Amelló i Camino Fernández. «Catalunya necessita un govern constitucionalista que pensi en les persones, que sigui seriós i vulgui gestionar prenent decisions que aportin solucions i mesures oportunes davant d'aquesta dramàtica situació econòmica, laboral i sanitària en la qual ens trobem actualment», ha assenyalat Castel. «Sabem segur que un altre tripartit ens duria a un nou referèndum i només Ciutadans pot evitar que ERC i PSC puguin tornar a sumar», considera.

Nascut a Girona el 1966, Castel ha cursat estudis superiors d'administració, càlcul mercantil i comptabilitat. Ha exercit d'auxiliar de la Guàrdia Civil, però part de la seva carrera professional l'ha dedicat al comerç, ja que ha sigut emprenedor, gerent i administrador d'empreses relacionades amb el sector financer, immobiliari i comerç internacional. Va ser regidor de l'Ajuntament de Girona, primer amb el PP i després amb Ciutadans, entre 2003 i 2015. El 2015 va encapçalar la candidatura de Ciutadans per Girona i des de llavors ha estat diputat.

Per la seva banda, Héctor Amelló va néixer a Lleida el 1977 i actualment és regidor i portaveu de la formació taronja a l'Ajuntament de Figueres, a més de conseller comarcal de l'Alt Empordà des de 2015. Afiliat a Ciutadans des del 2012, ha estat coordinador de l'agrupació de Figueres (2015-2016) i assessor del grup municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Girona (2017).

Finalment, Fernández, nascuda a Santurtzi el 1975, viu a Salt. Titulada com a auxiliar d'infermeria, ha completat la seva formació amb cursos d'auxiliar d'infermeria geriàtrica, d'assistent d'ajuda a domicili, de socorrisme i de tècnic de transport sanitari. Afiliada a Ciutadans des de l'any 2013, ha exercit diversos càrrecs organitzatius dins el partit en l'àmbit provincial.