La cap de llista de JxCat a Girona, Gemma Geis, va participar ahir en una jornada de treball a l'Alt Empordà, on es va reunir amb el president d'Empordà Turisme, Esteve Guerra, per conèixer de primera mà quina és la situació del sector a la comarca i quines són les seves característiques específiques. A continuació, es va reunir amb la presidenta del Consell Comarcal, Sònia Martínez, amb qui van analitzar les dades socieconòmiques de la comarca a partir de la publicació de l'informe Indika.

Igual que ha fet en altres comarques, Geis va subratllar que Junts està compromès en prioritzar «polítiques específiques per a al reactivació econòmica» de la comarca. En aquest sentit, la candidata va defensar que aquestes polítiques han de passar per la formació, la innovació i la diversificació de l'economia, basant-se, sobretot, en el valor afegit.

Transició ecològica

Transició ecològica «Apostem pel coneixement i la digitalització. En aquest marc de transició ecològica, hem de fer propostes de present i de futur, per adaptar-nos als canvis, a la transformació que ha de continuar fent la comarca», va remarcar la cap de llista.

Al llarg de la jornada, Geis es va reunir amb els candidats de JxCat a l'Alt Empordà: Ferran Roquer (número 6), Míriam Lanero (14) i Josep Maria Bernils (16). També es va reunir amb representants del col·lectiu Octubre a la seu del partit a la Rambla de Figueres. Cal tenir en compte que l'alcaldessa de Roses, Montse Mindan, també forma part de la candidatura, en aquest cas ocupant la posició número 12.

· Consulta tota la informació sobre les eleccions del 14-F