Segueix-nos a les xarxes socials:

Girona, la segona ciutat catalana amb més bitllets venuts de l'AVE «low cost»

En tan sols un dia, Renfe ha venut més de 90.000 bitllets de l'AVLO a Catalunya

Girona, la segona ciutat catalana amb més bitllets venuts de l'AVE «low cost»· AVLO

Renfe ha venut en un dia més de 90.000 bitllets d'AVLO, el tren d'alta velocitat de baix cost, a Catalunya, segons dades de la companyia ferroviària. En poc més de 24 hores, s'han superat els 82.141 bitllets venuts amb origen o destí Barcelona, una ruta que concentra el 80% de les operacions.

Girona és la segona ciutat catalana amb més bitllets venuts amb 5.708, seguida del Camp de Tarragona (2.856), Lleida (2.161) i Figueres (2.131). En total, la línia Madrid-Barcelona-Figueres ha superat els 100.000 bitllets venuts després que aquest dimarts, coincidint amb el 80è aniversari de Renfe, s'iniciés la venda per viatjar a partir del 23 de juny.

La companyia va posar a la venda bitllets a 5 euros, exclusivament a través de la web d'AVLO. Aquest preu es mantindrà fins al pròxim 14 de febrer, i des de dilluns que ve, 1 de febrer, també es podran adquirir al web de Renfe.

· Bitllets d'AVLO: Com comprar-los, horaris i preus

El servei s'iniciarà amb quatre circulacions diàries per sentit entre Madrid i Barcelona, ampliables al llarg de l'any en funció de l'evolució de la demanda, i tindrà, a més, parades a Guadalajara, Calataiud, Saragossa, Lleida, Tarragona, Girona i Figueres.

Si bé Barcelona i Madrid centralitzen gran part de les operacions, un 6% dels bitllets s'han venut entre Saragossa i la capital espanyola i un 5% entre Madrid i Girona.

Les circulacions comercials del nou servei d'alta velocitat AVLO començaran el pròxim 23 de juny, i es poden comprar bitllets per a viatjar des d'aquest dia fins a l'11 de desembre.

El nombre més gran de bitllets venuts fins ara és per a viatjar el mes de juliol (31%), seguit de setembre (18%), octubre (15%), agost (15%), juny (11%), novembre (6%) i desembre (4%).

Tots els clients que van adquirir l'any passat l'oferta inicial i als quals es va lliurar un codi promocional, poden canviar-lo per un bitllet nou d'AVLO, sense cap cost. Així mateix, els clients d'AVLO registrats i els de Renfe fidelitzats que van rebre un codi promocional de 5 euros, regal de l'operadora, també poden canviar aquest codi per a adquirir un bitllet d'AVLO.

Durant les primeres 24 hores de la posada a la venda dels bitllets, la web d'AVLO ha registrat 204.000 visites i 486.000 pàgines vistes. La majoria de visites han arribat des de Madrid (40%) i Barcelona (30%), i el 62% dels accessos s'han realitzat amb dispositius mòbils.

Prem per veure més contingut per a tu