L'Ajuntament de Cassà de la Selva s'ha augmentat la partida dels pressupostos participatius en 20.000 euros més que l'edició anterior. En total es destinaran 80.000 euros als pressupostos d'enguany.

Aquest 2 de març es farà la presentació dels pressupostos i es detallarà l'estat d'execució dels pressupostos de l'any passat. Aquesta presentació serà en línia a través de la plataforma Zoom.

A partir del 8 de març, s'obrirà durant tres setmanes el termini per presentar les propostes per l'edició d'aquest any. Totes les persones que viuen, treballen o tenen algun vincle amb el poble podran fer arribar les seves propostes. Es podran presentar en línia, a través d'una plataforma participativa de l'Ajuntament i a les urnes que hi haurà a l'edifici consistorial, al Centre Cultural Sala Galà i al complex esportiu de la piscina coberta municipal.

Posteriorment, les propostes seran analitzades tècnicament i en una nova jornada participativa els veïns podran escollir les deu que passaran a la votació final. Finalment, les persones empadronades al municipi de més de 15 anys decidiran, a través d'una votació, els projectes guanyadors per tal que l'Ajuntament els executi.