Segueix-nos a les xarxes socials:

Berga vol acabar les obres de la residència de St. Jaume abans d’acabar el mandat

El projecte està en el seu equador, i la tercera fase de les millores es completaran aquesta tardor

L’any 2016 l’Ajuntament d’Olot va començar la reforma de la residència de Sant Jaume. Ara mateix, el projecte està al seu equador, a la tercera fase de les sis que es contemplen. Es tracta de l’etapa més vistosa, i ha estat uns mesos aturada a causa de la crisi de la covid. Pep Berga, l’alcalde del municipi, en declaracions a Ràdio Olot, va assegurar que «aquesta tardor la veurem completada». La fase inclou la reforma del pati interior i una entrada nova a la residència per la planta baixa.

Les tres fases restants per acabar el projecte estan valorades amb un total d’1,4 milions d’euros. L’alcalde es va mostrar optimista i va assegurar que «tenen els projectes a punt per participar en els fons NEXT Generation» o si no preveuen aconseguiran el pressupost a través de la venda d’algun patrimoni de la Fundació Antic Hospital Sant Jaume. Berga va assegurar que «la reforma completa l’hem de veure acabada en aquest mandat», és a dir, abans del 2023.

La intenció amb aquestes obres era crear un ambient similar al d’un domicili particular, adaptat a les necessitats de la gent gran. Amb aquesta voluntat, l’any 2019, es va obrir la primera unitat de convivència.

Prem per veure més contingut per a tu