El departament de Territori de la Generalitat inverteix 45,3 milions en carreteres de la xarxa gironina. Són part dels 300 milions destinats a vies a Catalunya.

La variant d'Angès, la millora a la C66 al Pla de l'Estany i Garrotxa, i la Gi-633 entre Sant Julià de Ramis i Sant Jordi Desvalls són les tres carreteres on s'inverteix.

A la variant d'Anglès, la nova carretera connectarà la C-63 i l'N-141e ot evitant el trànsit de pas per l’interior del nucli urbà d’Anglès, de manera que millorarà la mobilitat i la seguretat. Amb un pressupost de 25 MEUR, és l’obra de més envergadura de la Generalitat a la xarxa viària gironina.

També es millora la funcionalitat i de l'accessibilitat a la C-66 on el departament ha finalitzat les obres d’instal·lació d’un tercer carril i un separador central i de millora d’enllaços entre Serinyà i Sant Ferriol, amb un pressupost de 6 MEUR. Estan en curs les del tram entre Cornellà del Terri i Serinyà, amb una inversió prevista de 15 MEUR.

Finalment s'està condicionat la Gi-633 entre Sant Julià de Ramis i Sant Jordi Desvalls. Els treballs corresponen a l’eixamplament i millora d’aquesta via en un tram de sis quilòmetres per afavorir la seguretat i la comoditat en la conducció. El pressupost és de 5,3 MEUR.