23 de octubre de 2009
23.10.2009
40 Años
40 Años

El 6è cicle "Cobla de tardor", en plena efervescència al municipi de Blanes

Es tracta d'una experiència al jazz i consta de tres espectacles amb la sardana com a connexió

23.10.2009 | 02:00

Blanes ja ha encetat la sisena edició del cicle "Cobla de Tardor", que constarà de tres espectacles.
El dia 11 d'octubre passat, la cobla Vila d'Olesa, dirigida per Joan Josep Blay, encetava el cicle presentant l'espectacle Sardanajazz.
Es tracta d'una experiència d'apropament al jazz que fa un passeig pels temes clàssics dels jazz, amb la sardana com a element de connexió.
La segona aportació a aquest cicle serà demà passat, diumenge dia 25.
La cobla Pral. del Llobregat presentarà l'espectacle Ritmes d'anada i tornada, un viatge musical que resumeix dècades i dècades d'història de la música; un recorregut per aquest univers sonor que combina melodies catalanes amb ritmes llatins.
El tercer espectacle serà el "12è concurs de sardanes per a joves compositors", que comptarà amb la Cobla de Tardor, formada per músic blanencs, i la Cobla del Col·legi Santa Maria de Blanes, el dia 5 de desembre.
La Banda i Cobla del Col·legi de Santa Maria i la Colla Sardanista Sa Palomera han convocat la dotzena edició del concurs de Sardanes per a Joves Compositors per a aquest any 2009.
La principal característica del concurs és que només s'accepten composicions de joves compositors menors de 25 anys, fet que el fa únic a tota Catalunya.
Serà el dissabte 5 de desembre, al vespre, quan es donaran a conèixer les peçes finalistes en concert, i el jurat elegirà les premiades.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona