Aquesta segona quinzena d'agost s'estan enregistant diversos programes per al canal televisiu 8TV amb música de cobla i sardanes. Aquests enregistraments s'estan duent a terme als Estudis Nòmada de Barcelona, i posteriorment es retransmetran els caps de setmana per l'esmentat canal de televisió.

Aquesta emissora emetrà cada cap de setmana a les 8 del matí aquests enregistraments, amb dues cobles per setmana. Les retransmissions començaran a mitjans de setembre i s'aniran repetint al llarg de diferents setmanes.

Els compositors escollits

En la previsió dels programes s'hi compta amb la participació de quatre cobles, que enregistraran diversos temes. Entre elles hi ha La Principal de la Bisbal, que oferirà temes de Josep i Francesc Cassú; La Flama de Farners, amb composicions de Jordi Molina; la cobla Mediterrània que ha escollit temes de Jesús Ventura; i la Sant Jordi-Ciutat de Barcelona, amb obres de Joan Díaz. Val a dir que en aquest cas també s'hi comptarà amb la cantant Nevoa, i amb un quartet de corda i composicions format per Víctor Cordero, Marc Timon i Enric Ortí.

Esperem que aquesta notícia que us podem avançar ja avui i de la qual en seguirem parlant, fructifiqui i sigui ben aviat una realitat, com ens consta que així serà, per al gaudi de tots els amants de la música de cobla i les sardanes d'arreu del país.

Aquests dies d'agost les cobles ja han començat els seus treballs, que es podran veure en programa doble cada dissabte.