20 de desembre de 2012
20.12.2012
40 Años
40 Años

La UdG i cinc universitats més s'uneixen en un portal de foment de l'ocupació

20.12.2012 | 11:36

La Universitat de Girona i cinc universitats més (Las Palmas de Gran Canària, Huelva, Illes Balears, Vigo i Almeria) ha creat el "Consorci Universitari Porta Laurea", que inclourà un portal per al treball i l'autotreball dels universitaris.

L'objectiu de Porta Laurea serà l'increment de la inserció laboral i la millora de la col·locació dels titulats universitaris a través d'una agència de col·locació que intermediarà en el mercat laboral estatal, segons va informar un comunicat difós ahir per la Universitat de Las Palmas de Gran Canària.

La iniciativa sorgeix de les universitats de Huelva i Las Palmas de Gran Canaria i en una primera fase s'hi han incorporat altres institucions acadèmiques de dimensions similars. A partir de aquí, hi haurà una una progressiva incorporació d'altres universitats.

Les empreses podran accedir als millors currículums possibles, a la vegada que els titulats universitaris podran accedir a ofertes especializades amb independència del territori d'on procedeixin.

La tasca s'instrumentarà amb una aplicació web d'intermediació per al treball i l'autotreball, que permetrà posar en contacte empreses i institucions amb titulats, i amb un observatori d'ocupació, que oferirà publicacions indispensables sobre l'ocupació universitària.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona