01 de març de 2015
01.03.2015

Rosa Serra crea un inflable de 18 metres per a l'any xinès de la cabra

01.03.2015 | 07:51
Rosa Serra, davant del seu inflable de l´any xinès de la cabra.

L'escultora olotina Rosa Serra ha fet realitat l'encàrrec que va rebre de la companyia Fazeya, de la ciutat xinesa de Xangai, de representar per mitjà d'una escultura una cabra amb motiu de la celebració, aquest any, de l'any de la cabra. Segons el calendari xinès, el 19 de febrer del 2015 comença l'any 4.713, o el que és el mateix, ?l'any de la cabra.
El projecte s'ha desdoblat en dues peces, una de bronze i una altra de polièster decorat que ha servit per fer un inflable de 18 metres d'alçada.
La presentació ha tingut lloc recentment a Xangai, al peu de la Perla Oriental Tower, símbol de la ciutat més poblada del món, on es va instal·lar l'inflable, en presència del President de la Companyia i del president d'Intercanvis Culturals de la Xina.
Rosa Serra va participar de l'acte pujant també a l'escenari de les autoritats per pronunciar unes paraules i rebre el reconeixement de part de l'organització.
L'acte va incloure una visita a l'interior de la torre, on va quedar inaugurada una exposició amb fotografies de totes les escultures que l'artista garrotxina té escampades arreu del món.
L'exposició i la gran cabra tenen previst visitar també Pequín en acte d'aquesta empresa dedicada al sector del tèxtil.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona