18 de juny de 2015
18.06.2015

Núria Espert i Guillermina Coll reben els Premis Nacionals de Cultura

22.06.2015 | 07:09
Núria Espert, rebent el guardó de mans d´Artur Mas.

L'actriu Núria Espert i la ballarina Guillermina Coll van ser guardonades amb els Premis Nacionals de Cultura, que també van reconèixer el periodista Josep Maria Cadena, la pintora Amèlia Riera i la Federació de Diables i Dimonis de Catalunya, entre d'altres.
La cerimònia, celebrada al Teatre Romea de Barcelona, va comptar amb la presència del president de la Generalitat, Artur Mas, i el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i va ser amenitzada per un grup de jazz liderat per Andrea Motis i Joan Chamorro.
Núria Espert va rebre el premi de mans d'Artur Mas i va assegurar que el guardó és "especial", tot agraint al president català "la seva gentilesa" per lliurar-l'hi, a més de reclamar que es destinin més diners a la cultura i menys a les ?guerres.
La primera ballarina del Gran Teatre del Liceu de Barcelona, Guillermina Coll, de la seva banda, va demanar que la dansa "tingui un reconeixement igual al d'altres tipus d'arts" i va destacar la seva "capacitat integradora en temps de migracions".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona