12 de desembre de 2015
12.12.2015

Una pastissera crea un sofisticat torró a base de pernil ibèric i xocolata

17.12.2015 | 07:16

Una torronera de La Alberca, de Salamanca, amb cinc segles de tradició, ha llançat aquest any el torró de xocolata negra i pernil ibèric. «És un torró que t'ha d'agradar només pel nom i, si no t'agrada el pernil, doncs, evidentment, no en voldràs», explica Mari Luz Lorenzo, creadora d'aquesta varietat. Al principi, aquesta torronera, una de les poques que mantenen l'ofici en el turístic poble salmantí de La Alberca, va crear unes mostres i, atesa la «bona acollida» que ha tingut entre els visitants, va decidir comercialitzar-lo en una de les seves botigues.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema