ESPECTACLES INFANTILS

CASTELLÓ D´EMPÚRIES A les 7 de la tarda al passeig de les oques activitat familiar i infantil «Glaç, la terra de l´hivern etern. Una aventura amb els éssers de la terra de glaç».

EL PORT DE LA SELVA Màgia A 2/4 de 7 de la tarda a l´Espai Port espectacle de màgia «El geni del temps».

GIRONA A 2/4 de 5 de la tarda a la plaça Empúries del barri de Sant Narcís espectacle Atrapasomnis.

A les 5 de la tarda al parc de Vista Alegre espectacle d´Els Trambòtics.

PALAFRUGELL Màgia A les 6 de la tarda a la Bòbila espectacle de màgia familiar amb Fèlix Brunet.

TALLERS INFANTILS

BEGUR A les 4 de la tarda a la plaça de la Vila taller per fer un fanalet i a les 5 de la tarda a la plaça de l´església xocolatada popular.

GIRONA A les 10 del matí fins a la 1 del migdia i de 4 a 6 de la tarda al carrer Pare Coll taller de fanalets.

A les 12 del migdia al parc del Migdia taller de fanalets de Reis.

A les 12 del migdia al punt de trobada de la Rambla taller de fanalets.

LLORET DE MAR Manualitats A les 5 de la tarda al Museu del Mar taller de maquetes de paper.

REGENCÓS Música i manualitats A les 4 de la tarda al centre cívic taller de música i manualitats.

PARCS INFANTILS

BLANES Parc de Nadal - De les 11 del matí a la 1 del migdia i de 4 de la tarda a 8 del vespre a la plaça dels Dies Feiners parc de Nadal.

BREDA Parc infantil - De les 10 del matí a a 1 del migdia i de 3 de la tarda a les 8 del vespre al poliesportiu municipal parc infantil de Nadal amb castells inflables i jocs per a la mainada.

CASTELLÓ D´EMPÚRIES Parc Infantil de Nadal - De les 4 de la tarda a les 8 del vespre a la sala polivalent parc infantil de Nadal amb atraccions, tallers i jocs d´animació.

GIRONA Lleuresport - De 2/4 d´11 del matí a 2 de la tarda i de 2/4 de 5 de la tarda a 2/4 de 9 de la nit al complex esportiu del GEiEG a Sant Narcís celebració del saló infantil Lleuresport.

PLATJA D´ARO Parc de Nadal - De les 4 de la tarda a les 8 del vespre al Palau d´Esports i Congressos parc infantil de Nadal «El Mar dels Nens».

PUIGCERDÀ Parc de Nadal - De les 4 de la tarda a 2/4 de 9 de la nit al Poliesportiu parc de Nadal.

ROSES Saló infantil de Nadal - De les 4 a les 7 de la tarda al pavelló poliesportiu municipal saló infantil de Nadal per a nens i nenes de 3 a 12 anys.

VIDRERES Parc infantil vidrerenc - De les 4 de la tarda a les 8 del vespre al pavelló municipal amb diverses activitats com racó Lego, retallables, inflables, jocs, esports i pista americana, entre d´altres.