13 de febrer de 2016
13.02.2016

La mostra «Fotollibres» arriba a Girona

15.02.2016 | 07:12

El Departament de Cultura, l'Ajuntament de Girona, la Fundació Foto Colectania i la Fundació Banc Sabadell van presentar ahir a Girona l'exposició col·lectiva itinerant Fotollibres. Aquí i ara. La mostra, que se centra en els llibres editats a Catalunya entre els anys 2011 i 2014, pretén ser un reflex de la varietat, tant dels gèneres fotogràfics com dels col·lectius, editorials i autors que l'han protagonitzat.
La mostra, visitable a la sala d'exposicions de l'edifici de la Generalitat, està coproduïda per la Fundació Foto Colectania i la Fundació Banc Sabadell.
L'exposició reuneix treballs fotogràfics recents dels artistes Ricardo Cases, Cristina De Middel, "scar Monzón, Aleix Plademunt, Simona Rota, Txema Salvans, Carlos Spottorno, Antonio M. Xoubanova.
Els treballs d'aquests vuit artistes es presenten juntament amb 17 fotollibres que mostren la riquesa de propostes i llenguatges que conviuen actualment al nostre país. Tots els treballs presents en aquesta exposició contenen el que el fotògraf John Gossage ha definit com un bon fotollibre: «Primer, ha de contenir un bon treball; segon, ha d'aconseguir que aquest treball funcioni com un món en sí mateix; tercer, ha de tenir un disseny que complementi el tema tractat, i, finalment, el contingut ha de potenciar l'interès continu en qui el mira».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona