06 de agost de 2016
06.08.2016

Mor l'actor nord-americà David Huddleston, conegut per ser "El gran Lebowski"

08.08.2016 | 07:18

L'actor David Huddleston, conegut per donar vida a El gran Lebowski (1998) en la comèdia de culte dels germans Coen, va morir ahir als 85 anys a Santa Fe (EUA) a causa de complicacions en el cor i els ronyons,segons va informar la seva dona, Sarah Koeppe, al portal The Hollywood Reporter i al diari Los Angeles Times.
El misteriós milionari amb el que confonien "El Nota", personatge interpretat per Jeff Bridges en la cèlebre i hilarant cinta de cinema independent, li va donar a Huddleston seu moment de més popularitat per al gran públic. Nascut el 17 de setembre de 1930 a Vinton, en l'estat de Virgínia, Huddleston va servir en les forces militars aèries del seu país abans d'estudiar interpretació i desenvolupar una llarga i variada carrera com a actor en el teatre, el cinema i la televisió.
Al llarg de la seva carrera com a intèrpret, va figurar en l'elenc de les pel·lícules Río Lobo (1970), del cineasta Howard Hawks i amb John Wayne, Cadires de muntar calentes (1974), dirigida per Mel Brooks, Santa Claus: La película (1985 ) o Los productores (2005). També va aparèixer amb papers puntuals en les conegudes sèries televisives Las chicas de GilmoreEl ala oeste de la Casa Blanca.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona