El britànic Charlie Winston inaugurarà demà a la sala BARTS el Black Music Festival, un cicle que es concentra a Girona, però que també programa concerts a Barcelona, Perpinyà (França) i Reus (Baix Camp), segons han informat avui els organitzadors.

Winston, que va ser descobert i apadrinat per Peter Gabriel, serà l'encarregat d'obrir aquest festival de música negra, que s'allargarà fins al 20 de març i en el qual actuaran Gloria Gaynor, Electro Deluxe, Ala.Ni, The Suffers i Aspencat, entre d'altres.

Charlie Winston és un dels talents més sòlids de l'actual escena britànica i el seu segon àlbum, "Hobo", ha estat disc de platí.

En el Black Music Festival interpretarà temes dels seus quatre discos, amb especial atenció a "Curio City" (2015), un treball totalment escrit, interpretat i produït per ell, on amplia la seva paleta musical amb elements electrònics, arranjaments de corda i ajuda en les barreges de Ruahdri Cushnan, conegut pels seus treballs amb artistes com Ed Sheeran i Mumford And Sons.