L'actriu Mercè Arànega serà a partir de dijous al TNC la senyora Magda Casals de Clarà, la protagonista d' A tots els que heu vingut, una tragicomèdia de rerefons històric de Marc Rosich, que neix de la confessió de Jordi Pujol el 2014 i que provocarà un «cataclisme» en la seva vida.

Rosich, també director del muntatge, la va presentar ahir amb la resta d'intèrprets i el director artístic del teatre, Xavier Albertí, qui va voler remarcar que a pesar del punt de partida de la trama no es tracta d'un «espectacle polític», encara que sí que està compromès amb el temps actual i mostra «les incerteses del viatge que ha emprès la societat catalana». Aquesta mena de sainet destapa el que els passa a Magda i als seus éssers més propers, des de la seva germana Àgata a les filles Clara i Sandra, a partir del 25 de juliol del 2014, quan l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, confessa que tenia una fortuna a l'estranger sense declarar.

Marc Rosich creu que presenta unes «dones a la vora d'un atac de nervis catalanes» que són la «quinta essència d'aquelles àvies convergents, de dretes, que tenien una fe cega en el pare de tots i que de sobte van veure caure el mite».