18 de gener de 2018
18.01.2018

Can Mario mostra les creacions pictòriques dels últims 15 anys de Xavier Escribà

El museu de Palafrugell dedica l'exposició 'La bellesa de la figura humana' a Xita Fornt

18.01.2018 | 14:09
Can Mario mostra les creacions pictòriques dels últims 15 anys de Xavier Escribà

El museu d'escultura contemporània Can Mario de la Fundació Vila Casas a Palafrugell (Baix Empordà) dedica una gran exposició a l'artista Xavier Escribà (París 1969), resident a l'Empordà i amb projecció internacional.

Sota el títol 'Éloge de l'Amour', la mostra és una selecció d'una trentena d'objectes pictòrics on precisament la pintura i el procés creatiu són el fil conductor. "Tot és pintura sobre tela que em porta per diferents camins", assenyala l'artista.

Les peces estan fetes de pintura acrílica i tela de lli i algunes són més volumètriques, amb la tela que es cargola sobre si mateixa, es fragmenta o se sobresposa, sense deixar de ser "pintura que pren volum". Aquest treball té una segona dimensió igual de rellevant com és el catàleg amb les aportacions i opinions de 17 persones properes a l'artista que comenten el seu treball. La mostra d'Escribà, que ocupa dues sales, forma part de la nova programació d'hivern de Can Mario juntament amb 'La bellesa de la figura humana' de Xita Fornt (Barcelona, 1934). Ambdues exposicions s'inauguren el pròxim 20 de gener i es podran visitar fins a mitjans de maig.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema