28 de febrer de 2018
28.02.2018

La banda original de Sau torna als escenaris a Girona

Els premis Enderrock faran a l'Auditori un reconeixement al grup, que actuarà el 13 d'abril al festival Strenes

28.02.2018 | 12:01

La banda original de Sau tornarà als escenaris en el marc de la gira Sau30, un projecte que retornarà als escenaris tot l'equip que formava part de la popular banda osonenca.

Músics, tècnics, mànagers i l'estructura que els va convertir en un dels grups més importants de l'escena catalana realitzaran una gira única que es presentarà oficialment el 7 de març a la gala dels Premis Enderrock, en què es farà un reconeixement a la trajectòria de Sau, 30 anys després de la seva creació.

El músic i compositor Pep Sala rebrà el Premi Enderrock a la Trajectòria 2018 a la gala dels XX Premis de la Música Catalana. Sau30 tindrà una xifra limitada d'una desena de concerts que a poc a poc es donaran a conèixer i que repassaran els grans èxits del grup.

El primer serà el 13 d'abril al festival Strenes, a l'Auditori de Girona, i el darrer serà l'1 de març del 2019 amb un concert al Gran Teatre del Liceu a Barcelona, en el marc del Festival Mil·lenni.

L'escenografia de la gira Sau30 ha estat dissenyada per Lluís Martí, tècnic de llums de Sau en la dècada de 1989 a 1999.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona