Més de 3.800 estudiants de Girona i Salt han pres part de la prova pilot del projecte 'A tempo, arts i formació'. Aquesta iniciativa ha inclòs un seminari de formació, accions educatives i artístiques a les escoles i instituts, la producció d'espectacles amb els centres educatius, i ha portat estudiants al teatre durant el festival Temporada Alta. L'estrena aquest nit del llargmetratge 'El vent és això', en el qual hi han participat estudiants del l'INS Santiago Sobrequés de Girona sota la direcció del professor Joan Cumeras i del director de cinema Pere Vilà, completa les activitats del projecte.

La proposta, que s´ha dut a terme d'octubre del 2017 a gener del 2018 i que compta amb el suport de Temporada Alta, està impulsada per La Fundació La Ciutat Invisible i tindrà continuïtat l´any vinent.

'A tempo, arts i formació' es planteja com un projecte a llarg termini per crear la transferència de coneixements entre professionals de les arts i de l'educació, arrelar l'activitat artística en el món educatiu, crear espais de trobada estables i contribuir a la visibilitat i al suport institucional de l'educació artística.