08 de març de 2018
08.03.2018

El festival de dansa Sismògraf tindrà 27 actuacions, 8 de les quals estrenes

El certamen d'Olot centrarà la mirada en el circ coreografiat a partir de la iniciativa «Erupció»

08.03.2018 | 10:30
Tena Busquets i Pere Faura.

El festival de dansa Sismògraf d'Olot va presentar ahir un programa amb 27 actuacions, de les quals 8 seran estrenes i 5 més coproduccions. Els responsables del certamen subratllen que els espectacles demostren un grau «elevat» de compromís i posicionament polític i social dels artistes.

L'esdeveniment, que tindrà lloc a Olot del 19 al 22 d'abril, arriba aquest any a la desena edició. Una vintena de les propostes es faran a l'aire lliure i seran gratuïtes.

A banda, la iniciativa consolida els projectes paral·lels Rèpliques, espectacles de dansa que tenen lloc abans o després dels dies del festival; Ona expansiva, propostes de dansa que es programen a altres poblacions de la Garrotxa, i Erupció, centrada aquest any en el circ coreografiat.

Algunes de les propostes que es proposen són Càpsules, de la companyia catalana La mujer del carnicero, l'itinerari Cinc minuts de dansa, en què un grup d'alumnes del Conservatori Superior de Dansa de l'Institut del Teatre interpretaran peces dirigides per Joan Català, o Give me protein de Kernel Dance Theatre.

També s'ha programat Labranza Kids, del Colectivo LaMajara, que presentarà el resultat final d'un taller amb nens de la comarca o La mesura del detall, de Magí Serra que es podrà veure a la Sala El Torín.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona