07 de maig de 2018
07.05.2018

Set cinemes gironins comencen avui la Festa del Cinema amb entrades a 2,90 €

La mecànica per aconseguir les entrades al preu reduït serà la mateixa que en edicions anteriors

08.05.2018 | 06:47
Set cinemes gironins comencen avui la Festa del Cinema amb entrades a 2,90 €

La 14a edició de la Festa del Cinema arriba avui als cinemes gironins, i durarà fins dimecres. Amb motiu de la celebració, les entrades estaran a 2,90 euros.

A les comarques gironines, hi ha diferents cinemes que s'han adherit a la Festa: els cinemes Ocine de Blanes, Girona i Platja d´Aro, Cat Cines de Figueres, els cinemes Albèniz Centre de Girona, els Cinemes Olot i els Odeon Multicines de Salt.

La mecànica per aconseguir les entrades al preu reduït serà la mateixa que en edicions anteriors. Els espectadors s'hauran d'acreditar a la pàgina web oficial de la Festa del Cinema, excepte els menors de 14 anys i els majors de 60. Les entrades podran adquirir-se a taquilla, a través de caixers de venda situats a l´entrada dels cinemes, i en les plataformes habituals de venda per internet.

Les jornades estan pensades principalment per atreure públic juvenil, un col·lectiu acostumat a tenir accés al cinema a través d´un click i al qual es vol oferir l´emoció de gaudir d´una pel·lícula en una sala específica per fer-ho.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona