Les estrenes d'aquesta setmana s'avancen al dimecres a la celebració de l'1 de novembre i entre ells destaca la nova producció de Disney, una nova versió del Trencanous amb un repartiment d'estrelles. La cartellera inclourà a més alguna de les estrenes més esperades com Infiltrados al KKKlan, la nova cinta d'acció de Gerard Butler, o Bohemian Rhapsody, un homenatge al grup Queen i al seu líder, el cantant Freddie Mercury. Aquestes tres estrenes arriben avui a Girona.

A més, Gerard Butler, Gary Oldman i Common integren el repartiment de Hunter Killer, la cinta sobre el capità Joe Glass que liderarà una missió des d'un submarí dels EUA, i que també arriba a Girona. Igual com Sin fin, amb Javier Rey i María León interpretant una història d'amor amb viatges en el temps.

El árbol de la sangre presenta una jove parella que viatja fins a un antic mas que va pertànyer a la família per escriure la seva història en comú. I Una recepta familiar tanca la cartellera d'aquesta setmana, un drama d'un jove xef de cuina. També es veurà a Girona.