La sala d'actes de Ca la Pruna a Pals acollirà aquest divendres 16 de novembre a partir de les 20 h la presentació del llibre de relats 'Guiños y rasguños', de Joan Llauró. Ho farà acompanyat del president de l'Associació Cultural de Pals, Ricard Julià.

Explia J.A. Pascual que aquesta obra està formada per un entramat de relats breus "que giren al voltant d'uns personatges tan humans com impurs, transgressors i contradictoris. Uns personatges capaços de cavalcar -en uns casos amb destresa i en altres amb mandra- entre la realitat i la ficció i de viure les seves històries en clau de tendresa, d'encant, de penúria o d'espant, tot i que destil·lant i transmetent en tot moment emocions intenses, vivències insospitades i desenllaços inesperats".

Aquesta és la tercera incusrsió de Joan Llauró en la narrativa després de Ningú es diu nadie (2008) i del llibre de relats Confidències i altres pecats (2015).

Llauró, metge de professió, viu des de fa uns anys bolcat en una ONG, l'Associació d’Ajut per a Nens de Nicaragua - AANN, dedicada a lluitar contra la marginació i el risc d’exclusió social infantil i el desenvolupament d'una de les zones més pobres de Nicaragua.