25 de desembre de 2018
25.12.2018
Diari de Girona

In Crescendo presenta en exclusiva «Inesperat» a l'Espai Ter de Torroella

El grup va ser un dels grups guanyadors del popular concurs de TV3 «Oh Happy Day!»

24.12.2018 | 18:58
Els membres d'In Crescendo.

El grup vocal In Crescendo, guanyador del 1r Premi Espai Ter de música, presentarà el seu tercer treball discogràfic, Inesperat (Seed Music, 2018), en exclusiva a l'Espai Ter de Torroella de Montgrí, aquest divendres 28 de desembre a les nou del vespre. Al finalitzar el concert es farà l'entrega simbòlica del premi Espai Ter al grup vocal In Crescendo i es posarà a la venda el nou CD al vestíbul de l'equipament.

Amb el Premi Espai Ter de música, que ha iniciat el seu camí aquest 2018, l'Auditori Teatre Espai Ter vol aportar un gra de sorra a la creació musical «a l'àmbit dels Països Catalans». El premi veu néixer també una col·lecció discogràfica pròpia: Premi Espai Ter de música.

In Crescendo va ser una de les sensacions del concurs musical de TV3 Oh Happy Day!, que va acabar guanyant. El grup ha realitzat gires europees de presentació de la seva música, que ha quedat registrada en tres discos.

El nou treball, Inesperat, combina els temes a cappella amb acompanyaments instrumentals. Els arranjaments són del director Lluís Pérez Cansell, que beu de melodies de Lluís Llach, Sílvia Pérez-Cruz, Judit Neddermann i Salvador Sobral, entre d'altres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona