20 de març de 2019
20.03.2019
Diari de Girona

Un poema de Rosa Fabregat en vint llengües, en el Dia Mundial de la Poesia a Girona

El Voluntariat per la llengua i altres persones convidades seran les encarregades de llegir Poesia

20.03.2019 | 18:02
Dolors Reig, Rosa Fabregat, Laura Borràs i Joan-Elies Adell.

La celebració del Dia Mundial de la Poesia, impulsat per la Institució de les Lletres Catalanes, tindrà un acte aquest dijous a les 19 h a l'auditori del Centre Cultural La Mercè. Durant la celebració es podrà escoltar el poema Poesia. Música de l'ànima, teixida amb paraules, escrit expressament per a aquesta diada per l'escriptora Rosa Fabregat, en una vintena de llengües. La lectura anirà acompanyada de la música de Glòria Vila.

L'acte d'aquest dijous està organitzat pels Serveis Territorials del Departament de Cultura, per Amics de la UNESCO de Girona i pel programa Voluntariat per la llengua del Centre de Normalització Lingüística de Girona.

Comptarà amb la col·laboració de la Fundació Astrid 21, atès que el 21 de març és també el Dia Mundial de la Síndrome de Down, l'Associació Gironina de Sords, que inclourà la llengua de signes catalana a l'acte, i l'Aula d'Escriptura de Girona, amb alumnes que llegiran textos propis.

Aquesta és la segona de les commemoracions que s'emmarquen dins de la iniciativa Llengua · Poesia · Llibre, que engloba les activitats per al Dia Internacional de la Llengua Materna, el Dia Mundial de la Poesia i Sant Jordi, Dia Mundial del Llibre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona