15 de maig de 2019
15.05.2019
Diari de Girona

L'(a)phònica estrena els pianets de joguina de l'Orquestra Fireluche amb Pau Riba

La presentació oficial del disc «Ataràxia» descobrirà el so dels orgues Casio i les bateries de pots i llaunes combinades amb textos onírics d'una llegenda de la cançó · El festival de Banyoles celebra els 20 anys de la gira de Canimas, Jacquet i Mas

15.05.2019 | 00:51
Pau Riba protagonitza el nou espectacle de l'Orquestra Fireluche.

El Festival de la Veu de Banyoles, l'(a)phònica, presentarà oficialment el nou disc de l'Orchestra Fireluche i Pau Riba, Ataràxia, un àlbum en què l'univers dels pianets de joguina, orgues Casio, melòdiques, serres musicals, guitarretes i bateries de pots i llaunes es combinen amb els textos onírics, esquitxats de jocs de paraules i, fins i tot, surrealistes, d'una de les veus més inconfusibles de la cançó. L'estrena es farà a l'Auditori de l'Ateneu el diumenge 30 de juny, 20:30 h, en un concert de pagament (10-13 euros).

Aquest espectacle és un dels anunciats ahir per l'organització del festival, que també va donar a conèixer la producció pròpia del festival , la producció pròpia del festival Canimas – Jacquet - Mas, Joana Serrat, i Eduard Farelo amb Una ilíada, entre d'altres (dia 29).

Aquests artistes se sumen al ja anunciat Salvador Sobral i El Petit de Cal Eril. Les entrades i abonaments es posaran a la venda avui al web del festival (10 h).

Canimas – Jacquet – Mas commemora els vint anys de la gira que van dur a terme Roger Mas, Eduard Canimas i Gerard Jacquet per Catalunya anomenada Cruïlla de cantautors. Ara recuperaran l'esperit d'aquell format (dissabte 29 de juny). El mateix dia que es podrà veure la nova proposta de Marc Parrot, una coproducció del festival amb el Mercat de Música Viva de Vic i el Festival Grec de Barcelona.

Una altra de les propostes confirmades és la de Daura Mangara, jove raper banyolí que protagonitza el documental Negre de merda (dijous 27 de juny).

També actuaran al festival la formació Cor de Teatre Small, que oferiran l'espectacle No se n'ha parlat prou (dia 28). Jorge da Rocha i Pau Vallvé (dia 29), Joana Serrat (dia 30) i la poetessa Ajo amb l'actriu Judit Farrés completen els noms difosos fins ara.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona