28 de maig de 2019
28.05.2019
Diari de Girona

Doctor Prats estrena el videoclip «Les teves pigues»

La formació compta amb col·laboracions de luxe com Tomàs Molina, Marc Ribas o el personatge del "Tomàtic" del Club Super 3

28.05.2019 | 10:15

La formació Doctor Prats ha estrenat el nou videoclip "Les teves pigues", una cançó que parla de l'amor des d'una perspectiva més realista i fugint dels tòpics. Hi apareixen personatges coneguts com Tomàs Molina o el "Tomàtic".

Ens mostra la imaginació desbordant d'un ascensorista d'un hotel que en un dia normal de feina coincideix amb un seguit de personatges curiosos. El nou clip ens ensenya com veu el mon real i com li agradaria que fos en realitat.

Compta amb la presència de diverses col·laboracions de luxe com en Tomàs Molina, Marc Ribas, Elisenda Carod, Lildami i fins i tot recupera el "Tomàtic", personatge nostàlgic i mític del "Club Super 3" amb la veu del seu doblador original Albiol Ferran.

El videoclip està dirigit per Geoffrey Cowper i Marc Riera i produït per la productora "El Cocu".

"Les teves pigues" és una de les cançons que consideren més arriscades de la banda on decideixen apostar per un dels estils urbans emergents que més triomfen entre els adolescents: el trap en català, tot barrejant-lo amb el reggae i el pop.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona