Escenaris Especials, el projecte que fa teatre amb persones en risc d'exclusió social des del 2006, estrenarà el proper dissabte, 1 de juny, a la sala La Planeta de Girona l'espectacle Love. En la ficció, aquest és el nom que rep un local de jazz fosc i solitari on van a parar totes les ànimes de la ciutat que bateguen.

Alumnes d'Escenaris Especials representen l'obra, un projecte de la Fundació Mas Casadevall, l'Ateneu Obert de la Dona i la Fundació Ramon Noguera.

Love és un espectacle d'investigació creat per reflexionar sobre la definició de l'amor. A partir de la pregunta «Què és per tu, l'amor?» i de les respostes obtingudes, a més del treball que cada grup ha fet amb el seus docents, Escenaris Especials planteja un espectacle que parla de l'amor des d'òptiques molt diferents.

Persones en situació de risc d'exclusió social parlen de l'amor amb un lèxic propi, creant una diccionari particular. Totes aquestes persones es troben a bar Love. La Planeta oferirà dues funcions el dia 1 i una més el 2 de juny.