El Festival Emergent ja ho té tot a punt per estrenar la quinzena edició que portarà trenta sis artistes en sis nits a sis poblacions gironines. Per celebrar l'efemèride ofereix entrades gratuïtes als que tinguin 15 anys.

El festival proposa en una mateixa nit diverses disciplines artístiques com teatre, música, màgia, dansa, poesia, humor, clown o el circ.

El festival donarà el tret de sortida el 27 de juny a Sarrià de Ter amb Roger Mas, Falciots Ninja, Lorenzo Mastroprieto, Kids From Mars, Daniel Esteban i Marc Sabat.

El 28 de juny serà el torn de Fornells de la Selva on actuarà Black Music Big Band, Planeta Impro, Pere Hosta, Bigblack Rhino, Circ Pistolet i Saki Guillem.

A Cervià de Ter el 29 de juny estan previstes les actuacions de Pey, Les Anxovetes, Joina, Duo Laos, Cesc i Los Flamingos Comany.

Guillem Roma, Daniel Lumbreras, Raymon, Puntmoc, Alverd Oliva i Puppae Company.

A Sant Gregori el festival hi arribarà el 5 de juliol amb Obeses, Sofia Viola, Diego Sinniger, ThePetebox, Planeta Impro i Maria Villate.

La darrera nit de concerts serà el 6 de juliol amb Quimi Portet, Shado, Salva Soler, ThePetebox, Smoking Bambino, Carlos Mô & Mr Di.

Totes les actuacions seran a les nou del vespre.

El festival continua apostant pels artistes emergents, majoritàriament del país, juntament amb altres de més consolidats, en una programació clarament multidisciplinària repartida en el territori del Gironès, en especial en poblacions petites de fins a 5.000 habitants.