El festival Temporada Alta de girona i Salt ha programat dotze noves funcions de fins a nou espectacles diferents per cobrir la demanda que hi havia. És el cas de Ventura, una experiència teatral per a 25 espectadors a Can Pagans, a Celrà, que tindrà cinc funcions més de les previstes inicialment; Noucents, el pianista de l'oceà, un espectacle concert de Cascai Teatre, que també es representarà el 17 d'octubre a les 20.30 al Teatre de Salt; o Nenes i nens, un monòleg d'Anna Sahún dirigit per Joel Joan que es podia veure el 26 d'octubre a les 18 h i ara tindrà un segon passi a les 21 h, també a Salt.

Acorar, el monòleg de Toni Gomila sobre la matança del porc, també amplia funcions i es representarà a la sala la Planeta el 20 d'octubre a les 12 del migdia. A la mateixa sala, però el 12 d'octubre a les 18 h, s'hi ha previst una altra funció d' Els Sonàmbuls, del gironí Llàtzer Garcia, i, el 18 d'octubre a les 18 h, d' A.K.A.. El divendres 8 de novembre a les 20.30 també hi haurà una nova oportunitat de veure Porn is on, de Marina Rodríguez, a la sala gironina.

Al Centre Cultural de la Mercè, Temporada Alta ha programat una nova funció de Livalone per al 24 d'octubre a les 10 de la nit i per a La melancolia del turista, la reflexió sobre el turisme de Shaday Larios i Jomi Oligor, per al 24 de novembre a les 4 de la tarda.

Per l'alta demanda d'entrades del concert de fi de gira de Joan Dausà, Ara som gegants, Temporada Alta també ha ampliat l'aforament posat incialment a la venda.

Les entrades per a aquestes noves funcions ja estan a la venda als canals habituals del festival: al web del certamen i a les taquilles del Teatre Municipal de Girona i del Teatre de Salt. Les entrades dels espectacles de Sant Feliu de Guíxols, Palafrugell i Torroella de Montgrí també es poden adquirir a les mateixes poblacions

Pel que fa als espectacles que han exhaurit entrades, hi ha el concert de presentació del nou disc de Manel a la sala la Mirona de Salt, el 29 de novembre, i la representació d' Una gossa en un descampat, de la banyolina Clàudia Cedó i dirigida per Sergi Belbel, el 23 de novembre a les 9 del vespre al Teatre Municipal de Banyoles.