El duet de pianistes format per Carlos Lama i Sofia Cabruja estrena nou disc, Catalan Heart. El treball inclou la Suite for Catalonia, encarregada per Carles & Sofia arran dels fets de l'1 d'octubre del 2017 i el tret més especial és que una de les peces és Els Segadors acabats en tonalitat major, per expressa voluntat dels artistes. Els altres moviments de la Suite són l'Emigrant, el Cant de la Senyera i el Cant dels Ocells. Tot això, en transcripcions i noves harmonitzacions per a piano a quatre mans a càrrec del joveníssim i ja guardonat compositor català Andreu Diport (Barcelona, 1998), antic Escolanet de Montserrat.

El CD Catalan Heart és un dels projectes més especials per al duet de pianistes format per Carles Lama i Sofia Cabruja. Després de recórrer els escenaris d'arreu del món durant més de 30 anys interpretant música espanyola, germànica, francesa, russa, italiana... ara enregistren temes de música catalana, amb aquelles cançons que els cantaven els seus avis i pares quan eren petits.

És per això que el CD conté, a part de la Suite for Catalonia (estrenada per Carles i Sofia en el concert de commemoració dels seus 30 anys de carrera, el 26 d'octubre de 2017, a l'Auditori de Girona), cançons populars com Muntanyes del Canigó, La Margarideta, La Filadora, Els tres tambors, La Dama d'Aragó... o sardanes com La Santa Espina, La Moreneta, El Vallespir de Cançó d'amor i de guerra, El meu avi o la clàssica cançó catalana Rosó.

L'estrena de la Suite for Catalonia va tenir molt bona rebuda per part del públic, que tot just sortint del concert ja es van organitzar per fer possible el seu enregistrament, gràcies a col·laboracions de particulars. En la producció també hi ha col·laborat la Diputació de Girona i l'Ajuntament de Llinars del Vallès.

El CD està ja disponible a tots els canals digitals i estarà distribuït digitalment a la Xina, amb un contracte especial amb la plataforma QQ Music.

Així mateix, Carles i Sofia oferiran la música catalana en els seus recitals al 2020, a Europa, la Xina, Sudàfrica i Corea. Mentrestant, i per acabar el 2019, tenen compromisos adquirits amb anterioritat a París, on interpretaran la Simfonia Fantàstica de Berlioz, a Moscou, on oferiran el seu programa And the Winner Is... , una gira als Estats Units amb el programa Virtuoso i concerts a Alemanya, França i itàlia.