11 de octubre de 2019
11.10.2019
Diari de Girona

Presenten a Calonge Jazzcàntic, amb música antiga en clau de jazz

L'espectacle del pianista Manel Camp i la cantant Gemma Abrié es podrà veure el divendres 18

11.10.2019 | 18:04
Presenten a Calonge Jazzcàntic, amb música antiga en clau de jazz

Els Festivals de Calonge-Espectacles tot l'any reprenen la seva activitat amb la proposta Jazzcàntic, que de la mà del pianista Manel Camp i la cantant Gemma Abrié vol apropar al públic la música antiga interpretada en clau de jazz. L'espectacle tindrà lloc divendres vinent, 18 d'octubre partir de les 9 del vespre a la Sala Major del Castell de Calonge.

El pianista Manel Camp i la cantant Gemma Abrié es retrobaran per presentar un concert basat en interpretacions, en clau de jazz, de les peces més emblemàtiques dels autors més representatius de la música antiga, després de formar part del projecte Zafiro Torna, de l'Ensemble Meridien. En aquesta proposta, Monteverdi, Merula, Purcell, Lully, Falconieri, Bach i d'altres compositors sonen actuals, i les seves obres, convertides en balades de jazz o en estàndards moderns.

L'accés al concert serà gratuït per als socis i tindrà un cost de 10 euros per a les persones que no siguin sòcies dels Festivals de Música de Calonge. Les entrades es poden comprar el mateix dia del concert a partir de les 8 del vespre la Plaça Major.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona