Girona retrà homenatge a Leonard Cohen el divendres 8 de novembre. Coincidint amb el tercer aniversari de la seva mort, Pharos Associació Cultural porta a Girona Alberto Manzano, biògraf oficial i amic personal de Cohen. L'acte, en el qual Manzano compartirà amb tots els assistents vivències i anècdotes amb el músic i poeta, començarà a lde 19.15 h a la Llibreria 22.

Posteriorment, a les 22 h, la música prendrà el relleu al Sunset Jazz Club. The Famous Blue Rainchords, farà un tribut al poeta de l'amor i el desamor, el desig i la malanconia, la carn i l'ànima. El preu de l'entrada és de 8 euros amb reserva prèvia a sunsetgirona@gmail.com

Des de Pharos Associació Cultural, Begonya Pelegrin explica que ella és una fan incondicional del músic i poeta canadenc i que «sempre que parlava de Cohen amb gent de Girona, se’ls il·luminava la cara i vaig pensar que seria bonic fer-li un homenatge popular però no institucional». També agrareix la col·laboració de la Llibreria 22 i del Sunset Jazz Club, perquè «s'hi van implicar des del minut zero».

A banda del concert de la banda de Manresa 'The Famous Blue Rainchords', «que fan un tribute molt fidel i respectuós, també comptarem amb la Sandra Green, que ens farà una versió amb aires de cabaret berlinès» explica Pelegrin.