El Baz Trio, dedicat al jazz, ha estat gravant el seu segon disc a Aiguaviva les darreres setmanes. Integrat pel contrabaix francocatalà Basile Rahola, que és el principal compositor del grup; el pianista d'origen tunisià Wajdi Riahi i el bateria francès Oscar Georges, el trio va nèixer ara fa tres anys i ha destacat per la creació d'un jazz modern, amb temes originals influïts per les melodies i els ritmes tunisians, que donen color a les peces.

Després de gravar un primer disc en directe a la sala Jamboree de Barcelona el passat mes d'abril, ara s'han unit al segell Fresh Sounds New Talent per enregistrar un segon àlbum als estudis de gravació 44.1 d'Aiguaviva.

Rahola, criat a França però fill de família gironina i actualment resident a Barcelona, assenyala que el disc encara no té títol, però confia que quan surti es podrà presentar a les comarques gironines, on fa poc van actuar al Jazz & Fires del Sunset Jazz Club de Girona.

El trio va guanyar el premi al millor grup al Mechelen International Jazz Contest de Bèlgica l'any 2018 i també va ser finalista del Zilina international Jazz Contest d'Eslovàquia i al Dînant Jazz Contest.