Les Festes del Tura d'Olot, l'orquestra Di-Versiones i el grup de música familiar El Pot Petit figuren entre els guanyadors dels XVII Premis ARC, que concedeixen els professionals de la indústria musical del directe (mànagers, promotors i programadors de festivals, entre d'altres). A banda de la festa major de la capital de la Garrotxa i dels dos grups gironins, també han estat distingits la cantant de Sant Esteve ses Rovires Rosalía, el grup català Oques Grasses, el cantautor Joan Dausà, el grup osonenc Els Catarres i El Cafè del Teatre de Lleida. Els guanyadors es van donar a conèixer, ahir, en una gala celebrada a l'Antiga Fàbrica Estrella Damma, a Barcelona.

D'altra banda, el organitzadors dels Premis ARC van decidir atorgar a l'exconseller de Cultura de la Generalitat Lluís Puig el premi al Soci d'Honor. Puig va ser soci d'ARC quan era responsable de l'empresa cultural Vesc Management.

Dissetena edició

La dissetena edició va c0mptar amb un total de 58 nominats entre produccions i programacions del més destacat d'aquesta temporada. ARC és una de les associacions professionals del sector de la ind?ústria musical amb més antiguitat del país. La integren mànagers, promotors, programadors de festivals, tècnics municipals de joventut i cultura, programadors de teatres i auditoris i agents de zona de Catalunya. Precisament per això, els guardons són uns dels que tenen més prestigi entre el sector.