Manel; Ciudad Jara, el nou projecte del líder de La Raíz; Lildami i el Pot Petit actuaran a l'Escala a l'abril en el marc del festival Ítaca. La cita ha apostat per la programació a l'Escala, ampliant-la d'una a dos dies, coincidint amb la Setmana Santa, i incloent també una proposta per als més petits.

L'11 d'abril, a partir de les 9.30, el festival programa una nit de concerts amb les actuacions de Manel, Ciudad Jara i Lildami. El quartet barceloní presentarà el disc Per la bona gent, i la vetllada també suposarà l'estrena a les comarques gironines de Ciudad Jara, la nova proposta musical de Pablo Sánchez, líder i compositor de La Raíz, que presenta en exclusiva el seu nou treball Donde nace el infarto.

La nit de concerts inclou també l'actuació de Lildami, el nou referent de la música urbana dels Països Catalans que aquest 2020 presenta nou àlbum, i una sessió de DJ que allargarà la festa fins a la matinada.

L'endemà, però en sessió de tarda, a les 6, actuaran els gironins El Pot Petit, un dels grups infantils de referència.

Amb aquest nou format de dos dies i una proposta musical més variada, la productora gironina Link Produccions, que organitza l'Ítaca l'Escala amb el suport de l'Ajuntament, pretén oferir una programació que atregui públic de totes les edats.

Les actuacions dels dos dies tindran lloc a l'espai de barraques de l'Escala, a l'Avinguda Francesc Macià. La nit de concerts del dia 11 té un preu de 20 euros de forma anticipada i 25 a taquilla, mentre que l'actuació d'El Pot Petit costa 12 euros anticipada (més despeses de gestió) i 15 a taquilla. Les entrades es posen a la venda avui a les 12 del migdia al web del festival.

Per Carnaval, a la Mirona

La vuitena edició del festival Ítaca, que se celebra a més d'una desena de municipis, arrencarà el 15 de febrer amb la gran festa de carnaval Ítaca La Mirona. Aquesta nova cita inclourà les actuacions de Mafalda i Ebri Knight i la tradicional festa de carnaval de la sala de concerts de Salt.