Aquest dilluns Shakira ha publicat el seu nou senzill , titulat 'Me Gusta', tema en el qual col·labora amb l'artista urbà Anuel AA. Aquesta estrena musical arriba tres setmanes abans de la molt esperada actuació de Shakira en el xou de la Super Bowl LIV.

Amb un look d'allò més impactant, la veritat és que Sharkia no passa desapercebuda i que la seva imatge dividirà a l'opinió pública.

'Me gusta' s'estrena després d'un temps en que l'estrella colombiana ha estat una mica més allunyada dels escenaris per dedicar-se a cuidar els seus fills Milan i Sasha. Durant aquest temps també va tenir un problema amb les seves cordes vocals que la va preocupar molt.

La parella de Gerard Piqué va tenir un gran èxit amb el ja famós Waka Waka, que va vendre més de 10 milions de còpies a tot el món.

Al novembre també es va presentar la premiere de 'Shakira in Concert: El Dorado World Tour' que es va exhibir als cinemes i farà el salt properament a l televisió.

Aquest film és un documental sobre la seva aclamada gira 'El Dorado World Tour', que també va ser acompanyada per un àlbum en directe.

El proper 31 de gener, podrem veure el seu debut televisiu amb 'Shakira In Concert: El Dorado World Tour' que publicarà HBO.