El festival Esperanzah! amb el cicle ‘enCantados’ estrenen la proposta Esperanzah! a Casa, un festival solidari i inclusiu que va començar el dilluns amb la cantant Raquel Lúa i Patri Ruiz i que inclou actuacions però també xerrades a la xarxa.

Aquest divendres els protagonistes de la iniciativa seran la psicòloga María Canals, Mar Sabé, portaveu d’Open Arms i la música del cantautor Feliu Ventura, que repassarà la seva trajectòria. Així mateix, han anunciat que el festival (físic) se celebrarà del 16, 17 i 18 d'octubre al Prat.

Les activitats seguiran el cap de setmana. Dissabte començaran amb una classe de ioga inclusiu de Núria Joseph Vilaplana i, més tard, el psicòleg David González parlarà els recursos psicològics que s'han d’utilitzar en aquests moments i la gestió emocional en aquests temps de confinament. Per acabar, actuarà la cantautora i guitarrista Sandra Bautista. Diumenge engegaran amb les cançons infantils de Fefe i continuarà amb el concert de Miquel Moya.

El festival Esperanzah! continuarà la setmana vinent amb noms com el cantautor Esteban Faro, el grup Roba Estesa, Migueli Marín i Isabelle Laudenbach, entre molts altres.

Esperanzah! a casa, han destacat els organitzadors, és un festival "solidari amb els afectats pel Coronavirus; inclusiu perquè compten amb Llengua de Signes perquè sigui accessible a les Persones Sordes, i agraït amb totes aquelles treballadores i treballadors de la sanitat i auxiliars, de la neteja, de supermercats i petits comerços, de les farmàcies, dels cossos de seguretat, de les i els sindicalistes que estan informant i assessorant empreses i treballadors, i a les companyes i companys periodistes".