Una història de venjança durant el confinament, L'últim sopar d'Ariadna Pastor, s'ha endut el primer premi del Confinacurts, la versió en quarantena del popular Correcurts de Cassà de la Selva. La cita organitzada pel cineclub Vuitimig, que tenia la mateixa mecànica que el concurs de la Mostra d'Animació i Curtmetratges de Cassa, la Macca, ha reunit aquest cap de setmana 105 participants d'arreu dels Països Catalans que han entregat 79 curtmetratges.

El segon premi ha sigut per The Irèbit, un homenatge a La resplandor obra del figuerenc Pitu González, i el tercer, per El gran tiberi, de l'equip cassanenc Dirty Forty's.

El Confinacurts és una adaptació del concurs Correcurts, que habitualment se celebra en el marc de la Macca, i que el passat mes de febrer va arribar a la setzena edició. La mecànica és la mateixa, però traslladada al context i les restriccions del confinament decretat amb motiu de l'estat d'alarma pel coronavirus: els participants han hagut d'idear, rodar i editar en 24 hores un curtmetratge d'un minut de durada com a màxim i que havia d'incloure els elements que es van donar a conèixer en el moment d'engegar el concurs: una nevera i la paraula "tiberi". Evidentment, els curts s'han hagut de rodar en l'habitatge on visquin els participants i respectant el sentit del confinament.

L'exhibició dels treballs presentats i la cerimònia d'entrega es va fer diumenge a la tarda en una emissió en directe al canal de Youtube del Cineclub Vuitimig conduïda per l'actriu Mireia Vallès.