El Festival Ítaca ha tancat finalment cartell amb sis concerts del 19 al 27 de juny a Corçà i la Pera. El festival manté les actuacions de petit i mitjà format i estudia celebrar aquesta tardor o el 2021 els concerts multitudinaris de l'Ítaca L'Escala, Ítaca Sant Joan de l'Estartit i Ítaca Calella de Palafrugell

El 19 de juny s'obrirà el festival amb el Petit de Cal Eril i Ferran Palau al Camp de futbol municipal de Corçà. Acompanyats per les seves respectives bandes, els dos músics interpretaran temes dels seus nous discos Energia fosca i Kevin. Una nit per gaudir de dos dels grans talents de la música de casa nostra.

Els Amics de les Arts actuaran al mateix espai l'endemà. El grup presenta Els dies més dolços, una proposta inèdita del trio format per Dani Alegret, Ferran Piqué i Joan Enric Barceló. Davant la impossibilitat d'activar el llançament del seu nou disc i a causa de la cancel·lació o ajornament de pràcticament tots els concerts de la seva nova gira de presentació, Els Amics de les Arts tornen al format acústic. Una oportunitat totalment circumstancial que dona al públic la possibilitat de viure un espectacle únic que ens recordarà els inicis de la banda i on es revisaran les seves cançons més estimades i s'avançarà algun tema del seu nou treball. Al camp de futbol de la Pera ho faran Meritxell Neddermann i Sanjosex el 26 de juny.

I l'endemà serà el torn d'Andrea Motis al mateix espai.

Des del Festival Ítaca han informat que es tracta d'una edició limitada i que "sumant esforços hem pogut salvar i adaptar alguns dels concerts de l'edició d'enguany i garantim, en tots els casos, les mesures sanitàries i de seguretat estipulades pel que fa a l'espai i l'aforament".