El Festival Acústica Figueres es reinventa aquest any marcat per la pandèmia i s'ha convertit en Les Nits de l'Acústica.

Hi haurà cinc concerts de pagament que es faran en tres dies -27 al 29 d'agost- i es realitzaran al Teatre el Jardí, el Parc de les Aigües i el Claustre de l'Institut Ramon Muntaner.

Passaran pels escenaris de Figueres des de Sopa de Cabra

L'organització assegura que durant mesos havien pensat que Figueres es quedaria sense l'Acústica però finalment, "la determinació de totes les parts implicades en aquest projecte amb la ciutat i amb la música en viu, ens han fet treballar intensament per a poder oferir una alternativa que porti optimisme a la ciutat de Figueres".

Aquest festival es realitzarà amb les mesures que marca la situació sanitària, és a dir, adaptat a totes les mesures de seguretat actuals (preassignació de seients, distància de seguretat, mascareta, aforaments limitats...)

Solidaritat

Aquesta edició de les Nits de l'Acústica també tindrà un vessant solidari. Els beneficis del got solidari serviran per ajudar a la lluita contra la Covid-19 i aniran destinats a la Fundació Salut Empordà.

Alhora han creat una campanya, asseguren en un comunicat a les xarxes socials, er ajudar la restauració i l'hostaleria" en aquests moments tan complicats, perquè el públic assistent es pugui quedar a sopar abans o després dels concerts als restaurants de la ciutat, i per allotjar-se als molts hotels figuerencs".

A partir d'avui a les vuit del vespre ja es poden comprar les entrades al web del festival.

· Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus