El projecte educatiu A Tempo, que fomenta el diàleg entre arts i educació en el marc del festival de teatre Temporada Alta, va inaugurar ahir l'edició d'enguany, encara que ho va fer de manera telemàtica per les restriccions de la pandèmia. El filòsof basc Daniel Innerarity, expert en governança democràtica que recentment ha estat treballant entorn al concepte d'incertesa, va obrir el debat en una sessió que es va poder seguir a través del canal de YouTube del projecte cultural i educatiu.

La gestora cultural Gemma Carbó i la pedagoga musical Ester Bonal van connectar la reflexió amb la realitat de les aules i del sector cultural, amb la participació del públic. Finalment, la cantant Maria Rodés va compartir la seva experiència de treball telemàtic amb alumnes durant els mesos de confinament, en el marc de la creació col·lectiva Llar, fruit del projecte Planters de ConArte Internacional.

A Tempo és el projecte educatiu de la Fundació La Ciutat Invisible i Temporada Alta que té com a objectiu formar una ciutadania crítica que participi activament de la vida cultural del territori. El projecte inclou accions formatives en l'àmbit de les pedagogies artístiques i activitats als centres educatius dirigides a joves i infants.