El Festival Castell de Peralada torna a col·laborar amb el Teatro Real de Madrid programant dues de les seves recents produccions. Per una banda aquesta nit, l’auditori del Parc del Castell acollirà Hadrian, la segona incursió al món de l’òpera de Rufus Wainwright, i demà dissabte es veurà un dels títols més populars de Verdi, Nabucco.

En una interpretació completament nova a l’estrena a l’Òpera del Canadà l’any 2018 amb la Canadian Opera Company, Hadrian, una història d’amor, inclusiva i universal, arriba a Peralada amb la direcció escènica de Jörn Weisbrodt. Alexandra Urquiola, Thomas Hampson, Santiago Ballerini, Christian Federici i Vanessa Goikoetxea protagonitzaran els rols principals al costat de les bases estables del Teatro Real, amb Scott Dunn al podi. El llibre, obra de Daniel Maclvor, explica la història d’amor entre l’emperador Adrià i el seu jove amant, Antínous, ofegat en estranyes circumstàncies en el riu Nil.

El clàssic Nabucco arriba a Peralada en versió concert amb el Cor i Orquestra del Teatro Real sota la direcció de Nicola Luisotti i comptarà amb les veus de George Petean, Anna Pirozzi i Dmitry Belosselskiy.