Si vols saber quins són els 79 productes guanyadors de la 4a edició del segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent visita’ns a: http://www.gironaexcellent.​cat

Els productes de Girona Excel·lent

Raphel Lladó

Els productes de Girona Excel·lent

www.raphel-llado.com

L’explotació familiar agrària Raphel Lladó va néixer el 1994, quan Tomàs Grau Sastre i Roser Jiménez van establir-se al veïnat de Bruguers, de Maià de Montcal, amb la voluntat de viure en equilibri amb l’entorn i d’esdevenir un model de sostenibilitat, amb 11 vaques i 3 braves, que pasturen diàriament per les 26,6 hectàrees de conreus i prats d’un mas que també disposa de 8 hectàrees de bosc d’alzina i roure i 3 hectàrees d’arbres de ribera, al costat del Fluvià. Perquè aquesta llet extraordinària no perdi cap propietat organolèptica o nutricional, es pasteuritza a 63 ºC al bany maria durant mitja hora.

Agroalimentària Mas Saulot, SL

www.mooma.cat

La tercera generació de la família de Mas Saulot, propietària de Mooma (Montgrí més poma), elabora sucs naturals a partir de la seva fruita de la IGP Poma de Girona, conreada a la plana empordanesa. Aquest deliciós suc de poma elaborat només amb pomes de la dolça varietat royal gala, s’envasa en bossa encapsada o en vidre i es pasteuritza.

Emporion, SL

www.emporarom.com

Emporarom, Aromes de l’Empordà, és una empresa nascuda de la unió de diferents productors de plantes aromàtiques i medicinals. Per als seus productes busquen la proximitat i els conreus sostenibles. Posidó és una infusió presentada en piràmides monodosi de 2 g, amb farigola, fonoll, romaní, saüc, poliol i sajolida, elaborada amb les plantes usades ancestralment a l’Empordà.