Si vols saber quins són els 79 productes guanyadors de la 4a edició del segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent visita’ns a: http://www.gironaexcellent.​cat

Els productes de Girona Excel·lent

Celler Hugas de Batlle

Els productes de Girona Excel·lent

Celler Hugas de Batlle, SA

www.cellerhugasdebatlle.com

El Celler Hugas de Batlle va començar el 2002 a Colera, amb la idea clara de perpetuar l’entorn, sense perdre el fil de la història. Així va plantar les vinyes enfilades en terrasses de pedra seca, amb magnífiques vistes al Mediterrani, que dona caràcter als seus vins. El Vall de Molinàs blanc és un vi elaborat només amb garnatxa blanca veremada manualment, amb una criança de tres mesos en botes de roure francès.

Font Vella

Aguas Danone SA

www.fontvella.es

Les Guilleries són un espai muntanyós ric en deus a la comarca de la Selva, en què, a Sant Hilari Sacalm, destaca la font Vella, que dona nom a una de les marques d’aigües minerals naturals de mineralització més febles i més indicades per a les dietes pobres en sodi. De composició mineral alcalina, organolèpticament és de sabor fresc, refrescant i molt lleugera.

Pescadors de Roses

Pescadors de Roses Planta d’Envasat, SL

www.pescadorsderoses.com

Preparat totalment natural i artesanal, de làmines molt fines de gamba roja crua, de l’espècie Aristeus antennatus, considerada la millor espècie des del punt de vista gastronòmic. L’empresa Pescadors de Roses Planta d’Envasat, creada per la Confraria de Pescadors de Roses i Peixos Gotanegra, SL, garanteix que el 95 % de la gamba ha estat capturada per la flota rosinca i la resta prové de les confraries veïnes del Port de la Selva i Llançà.